Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak mam to rozumiec?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-08, 22:47   #1
NEFRETETE23
Raczkowanie

Angry

Jak mam to rozumiec?

Juz drugi raz to pisze bo cos mi sie nie zapisalo... A wiec tak... Godzine moze dwie temu mialam dziwna sytuacje u mnie w domku z moim TŻ... Najpierw napisze jaki on jest... Strasznie zazdrosny... Musi wiedziec gdzie jestem, kto pisze i dzwoni i takie tam... Pare razy sprawdzal mi telefon... Ja jemu nigdy... Jakos dalo sie z tym zyc...

Dzisiaj poszedl na impreze z kolegami z pracy o 16... Dzwonil do mnie z tej imprezy pare razy.. mowil... "misiu czy moge przyjechac do ciebie , kochanie i takie tam" kolegow slyszalam i rozpoznalam glosy bo znam co po niektorych... Przyjechal do mnie do domku okolo 21... Wszystko bylo ok... Nagle poprosil mnie zebym z JEGO telefonu napisala do jego przyjaciela zeby on juz po niego na ta impreze nie przyjezdzal bo moj TZ jest juz u mnie... Wiec wzielam jego telefon co bylo troszke dla mnie dziwne i weszlam na wiadomosci i na napisz nowa wiadomosc a tam... JOASIU kochanie przepraszam za moje zachowanie itd... A ja tak na imie nie mam... Strasznie sie zdenerwowalam... Nie skasowalam tego zeby miec dowod... Zadzwonilam do jego przyjaciela i powiedzialam ze juz nie musi po mojego TZ przyjezdzac bo jest u mnie... A on na to ze moj TZ juz jemu to napisal i wie o tym ze jest u mnie... Zdziwilam sie strasznie ale juz mnie to nie interesowalo... Zapytalam mojego TZ kto to jest Joasia... "NIE POWIEM CI" Kazalam mu wyjsc... A on na to "TO TWOJA WINA BO SPRAWDZASZ MI MOJ TELEFON A JA SPECJALNIE TO NAPIESALEM ZEBY CI TO UDOWODNIC"... Nie wnikalam bardziej bo nie wiedzialam co o tym myslec... wyszedl... Byl wypity ale nie pijany...Co wy o tym myslicie? Po co on to zrobul? Dlaczego? Co ja teraz mam zrobic? Chyba zwariowalam bo juz nic nie rozumiem... Watpie ze ta Joasia cala wogole istnieje ale nie wiem na 100 %... Moj TZ teraz pisze mi esy ze mam nauczke ze sprawdzalam mu telefon i ze to co bylo tam napisane to bylo specjalnie... Fakt faktem sprawdzilam czy wogole wyslal gdzies to i bylo wyslane... Chcialam byc pewna ze mam racje... Ale ten nr nie byl zapisany w jego ksiazce telefonicznej... O co tu chodzi?
NEFRETETE23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując