Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-13, 10:21   #3290
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Witajcie Kochane , ja weekend spedzilam u tesciow, wiec srednio wypoczelam - ponad 100km od mojego miastka, i dodatkowo bylismy w sobote jeszcze u lekarki w innym miescie, wiec tak ok, 5h w podrozy :/. A jeszczwe dzis zrana obudzilismy sie bez pradu, normalnie w calym domu byluy swieczki romantico ale co z tego jak trzeba bylo sie spieszyc do pracy - okazalo sie ze przez moje osweirtlenie w pokoju zrobilo sie zwarcie i wywalilo korki ;], tak wiec widac jak mi sie zaczal tydzien.
Ostatnio tak mnie nosi, ze poszlabym na jakies tance moze z Tz na jakis kursik!?
Dzis czeka mnie wizyta w przychodni i dobijanie sie do ginka mam nadzieje ze uda mi sie dostac miedzy pacjentkami.
Kajaja trzymam moooooooooooooocno kciukasy
Wogole ostatnio zauwazylam ze co chwile Ktoras sie fasolkuje

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Berbie duza macie posiadlosc ale to same budynki, ogrod, podworki czy również jakies poletko?

Inutil jak tam Julianek? zeszła mu wysypka?

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Lucy został Ci tylki 1 dzień

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora