2012-02-13, 10:21
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Witajcie Kochane , ja weekend spedzilam u tesciow, wiec srednio wypoczelam - ponad 100km od mojego miastka, i dodatkowo bylismy w sobote jeszcze u lekarki w innym miescie, wiec tak ok, 5h w podrozy :/. A jeszczwe dzis zrana obudzilismy sie bez pradu, normalnie w calym domu byluy swieczki romantico ale co z tego jak trzeba bylo sie spieszyc do pracy - okazalo sie ze przez moje osweirtlenie w pokoju zrobilo sie zwarcie i wywalilo korki ;], tak wiec widac jak mi sie zaczal tydzien.
Ostatnio tak mnie nosi, ze poszlabym na jakies tance moze z Tz na jakis kursik!?
Dzis czeka mnie wizyta w przychodni i dobijanie sie do ginka mam nadzieje ze uda mi sie dostac miedzy pacjentkami.
Kajaja trzymam moooooooooooooocno kciukasy 
Wogole ostatnio zauwazylam ze co chwile Ktoras sie fasolkuje 
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------
Berbie duza macie posiadlosc ale to same budynki, ogrod, podworki czy również jakies poletko?
Inutil jak tam Julianek? zeszła mu wysypka?
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------
Lucy został Ci tylki 1 dzień
|
|
|