2006-12-09, 16:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Układamy dietę do treningu :)
Pushit: moim zdaniem brak bialka i kalorii powoduje u Ciebie palenie mięśni: chudziutkie przedramiona i łydki - to najmniej otłuszczone części ciała i tu widać ile jest mięśnia, masz drobne kości ( kolana, nadgarstki o tym świadcza)
Trening jest bardzo intensywny i raczej ciężki aerobowy niż siłowy - sama kiedyś ćwiczyłam przez 8 lat judo, trening wyglądał podobnie i też miałam problemy z tłuszczykiem, zamiana tego na siłownię spowodowała, ze tłuszczy gdzieś się ulotnił ( oczywiście nie obyło się bez diety )
Spadki z rąk świadczą moim zdaniem o tym, ze leci Ci LBM, bo zbyt mało jesz.
Moja rada:
w kazdym, absolutnie w każdym posiłku białko około 20g, co przy 6 posiłkach dziennie da około 2,2 na kg wagi ciała.
platki kukurydziane bym wywaliła i zamieniła je na owsiane, bo kukurydziane są bardzo przetworzone i mają wysokie ig i lg
większość węglowodanów dałabym w posiłku przed i po treningu ( oczywiście w każdym jest białko, staraj sie żeby te posiłki zawierały jak najmniej tłuszczu)
napewno jest jakieś warzywo, które lubisz
staraj sie jeść regularnie i w miarę równe porcje ( za wyjątkiem tych okołotreningowych, które powinny być większe)
1h przed snem samo białko!!!!
Postaraj się ułożyć jakąś diete z godzinami posiłków i daj do oceny.
tutaj znalazłam taką stronę z treningiem siłowym w sportach walki, może przemyśl czy dasz radę ćwiczyć jeszcze 2x30 minut siłowo?
Podobno te treningi są oki
http://klub.chip.pl/mma/trening_silowy.html#31
możesz też spróbować takiego treningu tyou fullbody: po 1 ćwiczeniu na grupe, w sumie 6 ćwiczeń, np 1 trening 10x3 drugi 3x10
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu
|
|
|