Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-14, 15:03   #4384
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane...
ciągle próbuję do Was dołączyć i pisać na bieżąco, ale jak wchodzę wieczorem po pracy na forum i widzę 8stron do nadrobienia to ręce Mi opadają Kiedy Wy to wszystko piszecie?
A więc Kochane wszystkiego Najlepszego z okazji tego komercyjnego Święta..romantycznego wieczorku ....
ja spędzę ten wieczór z ustawami

postaram się międzyczasie nadrobić chociaż po łebkach waszą lekturę i wieczorem coś więcej napisać
Hej
no my spamujemy strasznie ale większość to takie pierdoły wbijaj i gadaj
również wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek duuuużo miłości!!!!

ja pewnie też spędzę sama.... bo TŻ ma jednak dyżur

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No my już 26 lat na karku więc nie takie młode dupy z nas, organizm gorzej juz wszystko znosi a pomyśl sobie że będzie juz tylko gorzej bo będziemy coraz starsze

To Ty zamiast do wyra to Ty do Lidla ale zaraz lanie będzie! w życiu Cie brzuch nie przestanie boleć jak będziesz tak latać
No ale widzę, że poświęcasz się dla męża czekoladki noo to będzie miał wyżerkę
ooo wypraszam sobie ja mam jeszcze 25

boję się Ciebie no poszłam do tego Lidla ale TŻ dostanie prezent jutro bo został na dyżurze

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
JA chyba neta odłączę bo zaraz kablem i na mnie przejdzie!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora