2004-08-10, 07:57
|
|
Raczkowanie
|
Re: Czuję się jak w ciąży, a badanie krwi wykazało, że nie jestem.Pomóżcie!
mala-czarna napisał(a):
> No już, sio do lekarza! Nie wykręcaj się, tylko w końcu się zbadaj, bo ja się już nie mogę doczekać, czy w końcu będzie nowina czy nie. 
> A okresem się nie przejmuj - naprawdę o wiele gorsze rzeczy ginekolodzy muszą widzieć i nieraz takie przypadki badać, że ja bym chyba nie umiała. 
> A okres to nic strasznego, wierz mi, że nawet się nie przejmie.
> Zresztą powinien chyba Ci zrobić USG wewnętrzne , więc tym bardziej nie będzie miał bezpośredniego kontaktu. 
> 
Czyli uważasz Mała- Czarna, że mogę być w ciąży nawet mając ten okres? Wiem, że takie przypadki się zdarzają, ale myślałam, że raczej rzadko. Szczerze mówiąc straciłam już nadzieję na bobaska
Poza tym mam właśnie problem z tym USG wewnętrznym. Mój ginio go ma, ale do niego najwcześniej mogłam się zapisać za 2 tygodnie. Mieszkam w Tarnowie, a to takie niewielkie miasto, że nie wszyscy ginekolodzy mają odpowiedni sprzęt. Dlatego, że ten mój jest tak dobrze wyposażony (bez domysłów proszę - o sprzęt lekarski chodzi ) to taką ma kolejkę, że 2 miesiące się czeka. Mogę się zapisać do innego, ale wiem, że on ma tylko brzuszne USG. Chyba nie mam wyjścia...Kurcze! Ale ja marudzę strasznie! Jak baba w ciąży, nie?
|
|
|