Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-14, 22:20   #2007
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Wczoraj kolega zaprosił mnie do kina, ale odmówiłam i powiedziałam, że mam ważniejsze rzeczy na głowie niż celebrowanie głupiego święta zakochanych i bardziej jara mnie tłusty czwartek

Jakaś cięta się zrobiłam ostatnio na tych facetów
Psyheeee pączusiu!
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
A ja dostałam sweter, zegarek i super kolacje.

Ewelka piłam takie drinki ale bez wódki, myślę że z dodatkiem wódki mogą być zabójcze!!!!!

Banka ale słodyczy
Nie piłam takiej soplicy, piłam tylko wiśniową smakuje jak nalewka domowej roboty dobra na rozgrzanie!!!!!!
ale super! TZ sie spisal! a Ty co mu dalas ja swojemu nic xD wyslalam mu dwie super fajne walentynki, ucieszył się, a jutro zabiore go gdzies zeby wybral sobie gry na konsole ;p (romantyzm ze hej xD)

wisniowej soplisy chyba nie pilam :P

ja tez nie pilam tej soplicy z mlekiem,ale jestem ciekawa, czy to faktycznie jest takie super
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
O matko, Bania, ale teraz będziesz gruba Żartuję i trochę zazdroszczę, bo mój TŻ będzie dopiero w ten weekend, albo następny, ale też mi przywiezie słodycze, jak przystało na dobrego TŻ Od tatusia i mamusi nic nie dostałam, widocznie mnie nie kochają, ale cóż, taki los biednego psa

Agnesuk, WOW. A powiedz, kiedy go robiłaś? Bo nie jest wcale zaczerwieniony.
ejjj co Ty piszesz, z tym biednym psem, oszalalas ;p
ja od moich dostalam pewnie dlatego, ze oni ode mnie dostali walentynki, wyslalam im poczta :P
tata dostal kartke dla super taty, bardzo fajna ma do kompletu, do koszulki :P nastepne dostanie gacie z supermenem

no wlasnie tez mnie zaskoczylo, ze tatuaz nie jest zaczerwieniony a z tego co pamietam, to mial byc robiony dzisiaj! Nasza Agnes jest chyba stworzona do dziarania ;p

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując