Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki obce same szlifujemy do perfekcji dość chcemy.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-15, 23:38   #988
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa
Dot.: Języki obce same szlifujemy do perfekcji dość chcemy.

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
Futbolowa - czytałam na Twoim blogu o fiszkach, wykonywanych przez Ciebie samodzielnie. Akurat też od dłuższego czasu zastanawiam się nad robieniem swoich, bo Anki na telefonie czy laptopie w ogóle do mnie nie przemawiają, nie umiem się z nich uczyć. Nie boisz się, że kolekcja fiszek będzie tak gigantyczna, że nie będziesz wiedziała gdzie je trzymać? Np. jestem teraz w trakcie przyswajania 2tysięcy najczęściej używanych słów wg isel i jak pomyślę, że będę miała je w formie papierowej to ogarnia mnie przerażenie czy w ogóle to ma sens. No ale z drugiej strony taki sposób nauki jest dla mnie przyjemniejszy... i tak tkwię w tym jednym punkcie i nie wiem co ze sobą zrobić
Ty mnie nie strasz Nie zastanawiałam się jeszcze nad tym, ale chyba aż tylu fiszek w swoim życie nie naprodukuję

Cytat:
Napisane przez Alexanderka91 Pokaż wiadomość
Do mnie dotarła dzisiaj już druga książka czeskiego pisarza Michala Viewegh'a w oryginale Nie wiem jakim cudem udało mi się ją upolować na allegro za grosze... Czasami mam wrażenie, że ktoś gdzieś czyta w moich myślach, bo o czym bym nie pomyślała to nagle pojawia się to na allegro w świetnej cenie . A książki po czesku raczej nie należą do najpopularniejszych i ogólnie dostępnych pozycji u nas ....
Ależ fajnie! Ja właśnie licytuję na Allegro książki po angielsku, może się uda

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Jakby ktoś był zainteresowany to jest promocja na eTutora
http://www.groupon.pl/deals/cala-pol..._0_0_46&a=1661
Skusiłam się!
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora