2012-02-16, 00:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2
Cytat:
Napisane przez ktsw
|
Cytat:
Napisane przez Forget_me
Dokładnie, blokery rozwiązują problem potliwości  Nie chodzi tylko o zapach, ale także o wydzielanie potu. Tak, jak któraś z dziewczyn napisała, od niwelowania zapachu są dezodoranty. Bloker ma troszkę inne działanie
Ja moją foremkę chcę wypróbować w ten weekend  Już się nie mogę doczekać 
|
Cytat:
Napisane przez meryy82
blokery działają jak się używa zgodnie z tym jak polecają użyć,
miałam i mam Ziaja. I za nim przeczytałam jak używać popacałam się kilka razy i stwierdziłam, że do de.... i w końcu przeczytałam co producent tam pisze, zrobiłam tak jak pisało "przez 2-3 na noc, na czystą i suchą skórę (koniecznie sucha inaczej szczypie, ale tez i nie działa) a następnie 1-2 razy w tyg. i po 2 tygodniach zauważyłam efekt (a u mnie z poceniem był problem  )
|
Dzięki raz jeszcze. Trzeba spróbować bo jednak więcej Waszych głosów jest za blokerami
Obejrzałam na wszystkie strony serek crefee i brak danych o wartościach odżywczych..tak samo w serku typu włoskiego tylko podają zawartość tłuszczu..a ja chcę białko i kcal..większość produktów ma takie dane, a tutaj zaniedbanie.
Kostka do toalety, taka ok 1zł całkiem przyzwoicie i intensywnie pachnie, na pewno do niej wrócę jeszcze
|
|
|