2012-02-16, 05:47
|
#16
|
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2008-09
Lokalizacja: Nibylandia :)
Wiadomości: 720
|
Dot.: Sałatka z kapusty pekińskiej jak ja można "ulepszyć"?
Cytat:
Napisane przez heart_shaped_box
moj przepis
*kapusta pekinska
*pomidor
*ogorek swiezy
*cebula/szczypiorek
*kukurydza
*papryka czerwona
*rzodkiewka
* tofu
*czosnek
*oliwa
*sol, pieprz
*kielki fasoli (opcjonalnie)
Warzywa kroimy w sposob jaki lubimy.
Tofu kroimy w kostke do osobnej miseczki, dodajemy 2-3 zabki czosnku przecisnietego przez praske, sol i pieprz, zalewamy oliwa. najlepiej jesli tofu przygotujemy godzine wczesniej, zeby przeszlo czochem  chociaz ja zazwyczaj robie to dzien wczesniej, wtedy ma dopiero smak
laczymy wszystkie skladniki, dobrze mieszamy i bon appetit 
|
Wtedy jest moc 
dziękuje za porady na pewno skorzystam
|
|
|