Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-16, 09:56   #2014
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ciążowe zachcianki?

Guciu, dodałam już deser czekoladowy z malinami, specjalnie dla Ciebie
Dziekuję Ci bardzo! Będę przez weekend robić bo mają znajomi do nas wpaść

p.s.
sama robisz zdjęcia na bloga? Piękne!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
wcale nie fajnie ze jest bialo, ledwo doszlam do zlobka z wozkiem, bo oczywiscie nie odsniezone, a jak juz jest odsniezone to i tak za malo szeroko by wozkiem jechac, ciagnelam wiec wozek, upocilam sie jak prosiak jeden pan mnie mijal i mowi na saaaanki trzeba bylo bylo by latwiej, tyle ze na sankach moje dziecko nie chce siedziec bo jej nie wygodnie w tych betach a przez ulice to bym jej sily przeciagnac nie miala po betonie, ze o uniesieniu juz nie wpsomne.

glupia zima.
Uuuu, współczuję! Mnie też się ta zima nie podoba, bo jednak muszę kupić buty

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ale fajnie! Super ciuszki sobie kupiłaś! Bluzka i spodnie - rewelacja! Ja też chcę być taka chuda jak Ty!

Cytat:
Dostałam zwolnienie jeszcze do piątku., więc mam 4 dni do wyleczenia się. A w niedzielę jeszcze idziemy na chrzciny mojej bratanicy:/ Ciekawe jak zareagują u mnie w pracy, na to, że jutro mnie nie będzie.
Zdrowiej kochana, ale mnie tam graj jak Ty chora, bo jesteś z nami cały czas

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
heloł
witam sie z zasypanego kraju

miałam wczoraj urllop byłysmy u lekarki z Tuśką
wszytsko w porządalu zmartwiła mnie jedynie zebolami bo popatrzała w pyszczek i powiedziała uuuuuuuuuuuuuu wyszystkie prawie juz wyłażą i to na raz musicie sie uzbroic w pokłady cierpliwosci, ksiazkowo powinna miec 5 zebów a nie ma ani jednego ale jak wyjda to wysztskie na raz

no to mnie pocieszyła

Natuśka na tej zadymce sniegowej dostawała zadyszki i oczopląsu i co chwile krzyczała ooooooooo oooooooooo az sie ludzie smiali

ide czytac co u was
Ale fajnie! haha

Mam nadzieje, że ząbki wyjdą i że Natalka nie da Wam więcej popalić,

Cytat:
Ja robiłam wczoraj wieczorem, bo chcę zaraz zawieźć jednym i drugim rodzicom Zrobiłam w końcu z przepisu z Kwestii Smaku
i jak? Dobre Ci wyszły?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witam zimowo i śniegowo

Dziś rano mąż zabrał moją pracę do wydrukowania i oprawienia, klamka zapadła Obiecałam sobie, że nie zajrzę do niej aż do kilku dni przed obroną. Bo swoją licencjacką przejrzałam tuż po oddaniu do dziekanatu i się poryczałam, bo znalazłam literówki A wczesniej czytałam ją miliard razy i nawet teraz jak ją przeglądam, to tych błędów już nie widzę

Pójdziemy chyba dzisiaj z Celutką na sanki, pierwszy raz A póki co moje dziecko liże dywan Czyżby jej czegoś brakowało
Ja zawsze drukowałam wersję na sucho i zawsze papierowo sprawdzałam, na monitorze nigdy nie dopatrzyłam się wszystkich błędów. Ale Ty na pewno wszystko poprawiłaś, skoro czytałaś to sto tysięcy pięć razy!

Bawcie się dobrze na sankach!

Witajcie!

Ja wczoraj miałam urlop, musiałam jechać na kontrolę do lekarza. Tatuś mi poprawił humor, bo zabrał mnie na duuuuże lody Ale mi było dobrze!

Niestety śnieg spowodował, że muszę kupić te kozaki. Wczoraj fajne widziałam w big starze ale obcas miały nieco za wysoki jak na buty, w których będę chodzić codziennie. Ale jeśli któraś z Was szuka na obcasie, to polecam! Kosztowały 145zł i były na prawdę ładne (o takie http://www.google.pl/imgres?q=big+st...d=0CNYBEK0DMCM )
byłam zaskoczona, bo już dawno do big stara nie wchodziłam. A ja dzisiaj chcę kupić te http://www.sklep.bigstar.pl/nowosci/...50-roz-41.html mam nadzieje, że znajdę swój rozmiar. Nie byłam do nich przekonana, ale stwierdziłam, że nic lepszego nie znajdę.

Poza tym dzisiaj próbuję się odgruzować w pracy, skutecznie zdążyli mi podnieść ciśnienie, ale pączek poprawił mi humor

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora