Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - postępowe mamy - POMOCY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-11-10, 08:51   #6
lumiaa
Rozeznanie

Re: postępowe mamy - POMOCY

hejcia!!!!!!1
dziewczyny ! BRAK OKRESU - spóźnia się juz 2 dzień
a na teście 2 kreseczka bladzieńka bladzieńka...(ale JEST!!!)powtórzę dla pewności test za 3 dni i to rano...
o rety...jakos to do mnie nie dociera za bardzo...jak myślicie już czy nie już? mój miły strasznie mnie strofuje za robienie testów ciążowych (juz 2 zrobiłam wcześniej - negatywne)twierdząc że to wyrzucanie pieniędzy bo jak ma byc to będzie i jak nie dostane okresu (!) to pewnie jest a jak pójde do lekarza to sie okaże... no i co o tym myślicie - ja sie nie przejęłam absolutnie i mam zamiar zrobić ten kolejny test...
ech...nie wiem tylko po jakim czasie lekarz "coś zobaczy" czyli sławne zasinienie szyjki macicy? nie chciałabym iśc tylko po to by usłyszeć że mam o siebie dbac i przyjśc za 2 tyg...
zastanawia mnie jeszcze inna sprawa jak to jest z mdłościami...chodzi o to czy to wyglada tak jakna filmach że babeczka klęczy nad sedesem i zrywa ja na widok pączka? kiedy sie to zaczyna? wolałabym nie bo na razie jakoś nie mam zamiaru sie w pracy chwalić ale wole jednak troche poczekać...no tez jakby co nie chciałabym zapeszyć...
saram się życnormalnie ale co tu kryćnieco sie denerwuję no i podjadam...martwi mnie to o tyle żejeszcze na dobre nie zaczęłam "byc w ciąży" a juz sie opycham
niemówiąc o tym że mam małe problemy ze zdroiwiem i musze iśc do szpitala na takie różne różniste badania
trzymajcie kciuki
lumiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując