Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-17, 09:12   #3114
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Mysle, ze Monia kupila sobie lucosade, to niby energy drink, ale to taka woda z cukrem lekko gazowana. Ewelajna pila to na zbadanie cukrzycy, wiec niebezpieczne to nie jest Zreszta nas nikt by nie pogonil nawet za redbula, tu w ciazy mozna prawie wszystko...
Ja nie wiem co wezme do picia na porodowke, najlepiej podchodzi mi woda smakowa, za zwykla nie przepadam, lucosade jest dla mnie za slodka. Napojow izotonicznych tu chyba nie ma, ale musze sie jeszcze rozejrzec.

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Monia, o ile mnie olewali na poczatku ciazy i nerwow natracilam, to teraz nie moge narzekac. W sumie 2 msc od terminu zaczely mi robic te dluzsze spotkania z omawianiem calego planu. Ale z tego co mi mowily to te rozmowy mam dlatego, ze nie chodze do szkoly rodzenia, gdybym chodzila, mialabym tylko krotkie wizyty kontrolne. Dzis szkolenie zakonczone Na nastepnej wizycie, ew.moje pytania.
Nie wiem czemu z Toba tego nie omawiaja Pewnie jest tak jak mowisz, brak czasu i zaniedbanie...
kupilam sobie czerwony ''neurosonic'', lucosade w tesco tez widzialam, ale wzielam ten czerwony napoj.ale moze sobie kupie Powerade.
Rybka a moze w sklepach sportowych jakies izotoniki znajdziesz jesli chcesz kupic oczywiscie.
oczywoscie zwykla wode biore tez.

a tak w ogole to dzien dobry
nocka przespana jak zwykle srednio, ale zaraz sobie odbije drzemka. ale cisnienie jakies dzisiaj srednio korzystne.
milego poranka.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora