Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - postępowe mamy - POMOCY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-11-12, 15:39   #8
lumiaa
Rozeznanie

Re: postępowe mamy - POMOCY

cóż...bardzo chcialabym byc w ciążu i stąd nastawiam sie na TAK...robiłam test jeszcze raz rano wczoraj i druga kreseczka znowu wyszła słabo tj nie tak wyraźnie jak pierwsza ale wyrażniej niż wczesniej...na razie poczekam i w odpowiednim czasie pójde do lekarza bo nie mam zamiary tracic kasy na testy...jak pisałam mam teraz nieco stresów związanych ze zdrowiem i martwie sie więc myśłę że stąd to jedzenie ponad miarę - teraz mam kilka dni wolnego więc choodze więcej na powietrzu staram sie dużo spać (o rety jak mi się chce spać) i generalnie nie myśleć o przykrych rzeczach...rzexczywiście jakby mnie lekko mdli po jogurtach i podczas jazdy samochodem...dzisiaj wzdrygnęło mnie tez na widok lodów...nie żebym miała jakies sensacje ale takie mdłości...no i pachniały mi śledzie - jak już je zjadłam to byłam po prostu szczęśiwa...nie wiem ile w tym autosugestii a na ile winne sa hormony - ja zawsze silnie je odczuwałam na przykład przed okresem...sama nie wiem co to teraz będzie - jakos to zupelnie do mnie nie dociera - ja i ciąża - ciekawa jestem kiedy to dociera dokobiety - może założę oddzielny wątek na ten temat...
lumiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując