Re: chyba będę mamą
Gratuluje z całego serduszka, popieram, powinnas jak najszybciej pojsc do ginekologa, po pierwsze dlatego ze da skierowanie na wszystkie potrzebne badania a poza tym powinnas jak najszybiej zaczac brac witaminki dla kobietek w ciazy i folik, który dla Twojego dzidziusia jest bardzo ważny w tych pierwszych miesiacach. "Kiedy kobieta to sobie tak naprawde uświadamia" - ja tak naprawde zaczelam sobie uswiadamiac w momencie gy zaczelam czuc moja fasolke, to piekne niepowtarzalne uczucie, popieram Twoja decyzje co do pracy, ale nie mozesz przewidziec ja ksie bedziesz czuła co bedzie dla niego/niej najlepsze, ja na szczescie moge pracowac jestem w 6 miesiacu i nie powiem ze było łatwo na poczatku zwlaszcza poranne mdłości dawały mi sie we znaki. No cóz wchodzenie po schodach na 4 piętro kończy sie 2 przystankami ale jest to naprawde urocze. Moj brzusio jest okraglutki jak pileczka, rosnie i rośnie, ale niestety spotykaja mnie równiez przykre sytuacje, mieszkam w Warszawie czesto poruszam sie komunikacja miejską i czesto w tych autobusach ktore sa potwornie zatłoczone, poprostu STOJE i czasem naprawde sie obawiam o moje maleństwo. I tu masz racje jestem dumna z mojego brzusia z tego ze czuje sie piękna w tak cudownym stanie. Zycze Ci wszystkiego najlepszego trzymam kciuki za maluszka i nie zwlekaj z wizyta u lekarza bo to naprawde ważne...
Trzymaj sie cieplutko.
Pozdrawiam
|