Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-17, 12:51   #3198
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Dzieki kochana za informacje
To moze ja tez kupie wieksze opakowanie tego wiesiolka,bo taniej wychodzi wtedy i bede pozniej tez stosowac.

Ja pije wlasnie z pokrzywy juz kilka miesiecy i zelazo mam dobre,nie musze sie wspomagac.Teraz pije pokrzywe z koprem wloskim.

No ja tez tak uwazam.Moj mi pozostawil operowanie pieniedzmi.Nosze w portfelu wszystkie karty.I w sumie odpowiada mi ta sytuacja.Tyle,ze przy tym jest tez minus,ze o wszystkim musze pamietac,wszystkie rachunki,zakupy na mojej glowie.

No dokladnie.Ja przestaje pracowac wraz z rozpoczeciem 34 tygodnia ciazy.Wiec nie wydaje mi sie,zeby bylo to az tak wczesnie.Tym bardziej,ze mam ciezkie warunki pracy(gdyby byla lzejsza to pewnie pracowalabym do konca,bo czuje sie dobrze) A jedna kobieta grubo po 50 co ze mna pracuje spytala z zaskoczeniem dlaczego robie sobie wolne tyle tygodni przed porode,mam zagrozona ciaze czy co.Jak powiedzialam,ze nie,ale chce juz sobie odpoczac i to stanie 8 godz w jednej pozycji troche juz meczy,no i mam dosc temperatury 0 st,to burknela,ze kiedys kobiety nie byly takie wrazliwe.Glupio sie poczulam.

Mi tez jest glupio jak ktos mi ustapi.Sama nie korzystam ani w pierwszej ciazy nie korzystalam z przywileju pierwszenstwa.Ale to dlatego,ze czuje sie dobrze i nie meczy mnie stanie godzine czy dwie.A w koncu jak wejde przed kogos to nie wiem jakie ta osoba moze miec problemy zdrowotne.Moze ja tez cos boli,jest chora.

Oj to ja mam to samo i uważam ,że jeśli stać mnie na hasanie między pólkami przez godzinę z tż, to i w kolejce powinnam wytrzymać, właśnie tego czasem nie rozumiem, że uprzywilejowani ( nie tylko o ciężarnych myślę ) źle się zaczynają czuć w kolejce dopiero , co innego jak ktoś jest sam na zakupach i to niezbędnych, ale jak widzę jak kobitka z brzuchem w rossmanie stoi 15 minut przy tuszach do rzęs i jest ok, a potem przy kasie nagle ma minę cierpiętnicy to jakoś coś mi w takim zachowaniu nie gra
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora