Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-17, 17:06   #2124
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
Witajcie przez przypadek natknelam sie na ten watek
ja tez slub bralam w 2009 Roku i na dodatek w tym samym dniu co agus8725.04.2009 popatrz kochana jaki zbieg okolicznosci(poza tym i imie to samo mamy Aga)mozna dolaczyc do Was kobietki???
witamy

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć laski Jak przygotowania do labowania idą? U mnie doskonale

Żabcia - super, że z Dominikiem w porządku, ja tam nie wierzę, że żadnych ciuchów już nie kupisz

Aguś - masakra, mój brat ma tak samo, ilu on rzeczy nie może to szok, do tego nietolerancja glutenu. Trzymam kciuki aby wysypka zeszła szybko.

Uwielbiam kozi ser Do wina i sałatek mniam mniam.

Tylko na grzywkę reszta będzie szybciej, zawsze możesz włosom nadać taki kształt a grzywkę czesać na bok dopóki nie dorośnie

Gucia - w markecie raz na dwa tygodnie zostawiałam 300-600 zł (zależy od listy zakupów, najczęsciej w Tesco bo otwarte w nocy, w tym było wszystko - chemia, kosmetyki, rzeczy do domu) , do tego mięso/wędlinę i chleb w sklepie na osiedlu (i tylko to, bo zazwyczaj jak weszłam to jeszcze soczek, czekoladkę i bach - 50 zł w plecy więc się oduczyłam). Obiady mniej wiecej zaplanowane, my mało jemy mięsa więc wydatki na to nie były zbyt wysokie. I zakupy z kartką i zasada - nie ma liście nie kupuję. Inaczej braliśmy to to, to tamto, a tu jest "promocja" i rachunek masakryczny.

Myślę, że będzie dobry A nawet pyszny Zauważyłam, że muffinki u mnie w pracy nie są w papilotkach tylko w papierze do pieczenia przez co są wyższe. Ten papier jest w kształcie kwadratu i jego nadmiar złożony w harmonijkę.
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Anika - a kolor też chcesz zmienić?

India - szykuj się szykuj!
moje włosy bardzo wolno rosną
ale juz sobie zakupiłam seboradin i olejki i bede z nimi walczyc
co do koloru to nie zamierzam zmieniac ten co mam mi sie podoba
to znaczy nie n dzien dzisiejszy bo mam mega odrost a farbie sie za dwa tyg ale moje blond toffi mi sie podoba

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora