Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-17, 19:42   #4320
Fari
Rozeznanie

Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Siema ziomy!

Też mam nierówne paluchy, ale butów z odkrytymi nie lubię, bo mam taka bezczelnie wystającą kostkę na paluchu i zawsze mi się skóra na niej obciera

Adela, co Ty chrzanisz. raz dwa Cię naprawią, jak w Housie i będziesz żyć długo i szczęsliwie

Kinia, ja Cię podziwiam, że Ty się temu swojemu nie stawiaszi zgadzam się z Blue. To jego marzenie, nie Twoje. Ale już ci to kiedyś mówiłam, więc truć dalej nie będę

Clood, zdrowiaaa!

A u nas zaczynają się zmiany. Złożyłam wypowiedzenie. w SD jestem do 9 III. Potem tydzień przerwy i 2 tygodnie zajęć adaptacyjnych dla dzieci od 9:30 do 12:30. Marzec będzie miesiącem leniuchowania! Od 2 IV na pełen etat w przedszkolu

Szefowa przyjęła to karpikiem. Śmieszną minę zrobiła, ale spotkałam się ze 100% zrozumieniem, błogosławiństwem i...rety, tak smutno jakoś. Wszyscy za mną chodzą i mówią"nie odchodź", "nie wypuścimy", "nie mozesz!", "to nie da rady bez ciebie", a szefowa "zawsze będzie tu dla Ciebie miejsce". Się popłaczę chyba ostatniego dnia

Przyszło też stypendum na konto. Ale jestem bogata
Co do Kini ja nie podziwiam, a dziwię się. Ale poza tym zgadzam się w 100% z Blue zwłaszcza z pierwszym zdaniem

Super że atmosfera rozstania ze stacją jest przyjazna gratuluję serdecznie nowej pracy

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Ruda, szczel se grupona na depilację

Adela, dzięki za wiarę

A wiecie jakiego mam mądrego zajączka? Wchodze do domu, rozglądam się, królika nie ma. Nic to. Gadam z J, jem pierożki, zasiadam na dywanie z herbatką - myślę "łobuz puchaty się nie przywitał ze mną!". Krzyczę więc do drugiego pokoju "Cika, złośliwcu! chodź tu, Cika! Nie przywitałaś się ze mną!". Ledwo zdanie skończyłam, wpada Cika w pełnym biegu, podbiega i się łasi. Bez jaj. Mam psokrólika
Albo Królopsa ale słodka Cika
Fari jest offline Zgłoś do moderatora