Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 07
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-11, 17:08   #6002
AnitaSuska
Zadomowienie

Dot.: Styczniowe mamusie 07

Cytat:
Napisane przez Simona Pokaż wiadomość
Anitko, to super wszystko w takim razie. Przynajmniej wiesz co i jak i wiesz na czym stoisz.Teraz sobie tylko spokojnie czekasz i odliczasz dni do 21. Nie dadza Ci sie umeczyc w tym szpitalu- z tego co piszesz to opieka jest super, urodzisz sobie spokojniutko i w terminie- od 38 tc to juz jak cos to by bylo w terminie. A nawet jakby szyjka po zdjeciu szwu byla juz gotowa do porodu- a nie wiadomo jakie rozwarcie bedzie- to bedziesz miec moze synka w wigilie ze soba- bedzie niespodzianka jakby sie urodzil w ten sam dzien co Twoja mamcia
Mam nadzieje,ze bedzie taki spokoj,troche denerwuje mnie sprawa mojej mgrki,ale zadzownie do promotora i jakos sie dogadamy chyba..mowze troszke popisze,ale to niewiele ruszy do przodu..
Troche sie boje jak to bedzie po zdjeciu szwu,ale wierze ze wszystko sie dobrze pouklada,nie ukrywam,ze chetnie bym zdjela ten szew po swietach a w swieta jeszcze przytyla po pysznosciach,ale jesli maluszek bedzie mial ochote byc grudniowym dzieckiem to jego decyzjaI oby bylo tak spokoujnie do konca staram sie nie panikowac..Czekam na wiesci kiedy Ty zdejmiesz szew i bedziemy oczekiwaly co dalej

Kasiu 1361 mail polecial

A co do uczuc,to ja juz kocham bobo jak kazda z nas i to jest moja najwieksza miloscale o mezu nie zapomnialam i tez go ajlowiu ale to sa zupelnie dwie inne milosci i plaszczyzny,nie bez powodu jest milosc matczyna,ojcowska itd itpPoza tym stesknilam sie za mezem no wieciehehehehe

A przed chwila dostalam przesylke z mamo-tato z posicela kotki spieca na ksiezycu..kupilam tez rozek jakosc no moglaby byc przyjemniejsza w dotyku,ale jestem zadowolonadobry zakup i tym samym komplet wszytkich dupereli dla malucha juz jest

http://b1.lilypie.com/Vk1Lp1.png
AnitaSuska jest offline Zgłoś do moderatora