Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-19, 11:23   #4775
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Stawial sie, ale dla mnie to co pokazal na tej fonferencji i pozniej juz w ringu, chodzi mi o ta zniewage, oplucie i spoliczkowanie Kliczki to normlanie zachowanie poznizej pasa, zenada, prostak straszny. Tak go upokorzyl publicznie z glowa mala, ja na miejscu Kliczki bym go rozniosla tam a tamten nie dal sie sprowkowac
Żenada po prostu to jak się zachował to tylko o nim świadczy, że burak i wieśniooook też myślałam, że Kliczko to po prostu Go zabije Ale wywołał szum medialny i więcej ludzi obejrzało walkę

Cytat:
Dzieki i nawzajem
Ja juz jablko pochlonelam na 2 sniadanie
dziękuję

Cytat:
Noooo medzik to nasz hit lata

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
hej pieknoty
Ja w ostatki zabalowałam i teraz mnie głowa boli
Ale śmiać mi się chce bo Tż był zazdrosny aż dziwne że to okazał
Ale ja na jego miejscu też bym się wkurzyła . Poszłam do koleżanek miałam zaraz wrócić nie ma mnie to poszedł mnie szukać a ja tu tańczę z jakimś chłopakiem w najlepsze ależ był zły.Ale dobrze mu tak zawsze ja jestem zazdrosna niech on poczuje jak to jest
Heroine nie dziwię się że poddałaś się tej czekoladzie
Hej

Widzę, że ostatki udane mina zazdrosnego TŻ-ta bezcenna ale nie pokłóciliście się?

no poddałam się, bo patrzyła na mnie takim wzrokiem ale to było na zakończenie karnawału od dzisiaj DIETA
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora