Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnio testowałam...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-11, 19:41   #93
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnio testowałam...

Testy piątkowe:
byłam w jedynej w pobliskim mieście drogerii, w której sa prawdziwe markowe perfumy. Pani nie była wielką ekspertką (nie słyszała o Muglerze! zgroza ) i nie za bardzo wiedziałam co mam oglądać. Przyszłąm żeby dowiedziec się jak pachnie Cerruti Si, ale go nie było, Image też nie. No to zaimprowizowałam i zechciałam, żeby mi pokazała jakieś zapachy dla mężczyzn, młodych, niezbyt mocno męskie, raczej ciepłe. Psiknęła mi na bloterek Sun Men Jil Sander, szarym Bossem, a dla mnie wymyśliła Ninę Niny Ricci (tez na bloter, bo na mnie już leżał Innocent).
Szary Boss to zna każdy, jak nie z perfumerii to z ulicy, więc nie zaskoczył mnie niczym.
Sun Men to ja bym raczej do unisexów zakwalifikowała, łagodny, ciepły, miękki i bardzo bardzo miły. Tylko szkoda, że bez wyrazu i zupełnie bym go nie zapamiętała.
No a Nina słodka i owocowa podobała mi się, ale też bez fajerwerków. Owocki ładne, ale jak dlugo można czuc ten sam zapach? Czy one się jakoś w ogóle zmieniają?
Jak widac po powyższym Pani z drogerii nie ma za bardzo orginalnego podejścia i leci standardem. Szkoda.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora