Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-18, 16:57   #4582
oolivia
Przyczajenie

Dot.: OCM - Metoda czyszczenia olejem

Chcę uzyc samoopalacza do twarzy bo już nie mogę na siebie patrzec. Nie wiem czy jest to dobry pomysl. W kazdym razie szukam jakiegos samoopalacza albo kremu samoopalajacego. Jak myslicie czy ten sklad jest malo "grozny"?
Cyclopentasiloxane, Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Hydrogenated Vegetable Oil, Dihydroxyacetone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer A Glycerin, Alcohol, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesouioxane Cfiosspolymefi, Peo/Ppg-20/I5 Dimethicone, Caramel E Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Erythrulose, Parfum/Fragrance, Tocopheryl Acetate , Pentaerythrityl Tetra, Isosteahate, Disodium Edta, Tocopherol I Prunus Amygdalus Amara (Bitted Almond) Kernel Oil, Helianthus Annuus Isunfloweri Seed Oil, Silica Dimethyl Silylate Tacacia Senegal Gum, Butylene Glycol 5 Caprylyl Glycol, Citric Acid, Potassium Sordate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Hexylene Glycoi, Ci I5985 /Yellow

Edytowane przez Lorri
Czas edycji: 2012-02-19 o 16:03
oolivia jest offline Zgłoś do moderatora