Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Belgia - wystąp !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-20, 23:55   #448
bluebluesky
Zakorzenienie

Dot.: Belgia - wystąp !

Cytat:
Napisane przez asqll Pokaż wiadomość
Ja poszukuję sklepów z produktami tajskimi gdzieś w brukseli lub poblizu bardzo bym prosila o namiary
Ja zazwyczaj buszuje w tym markeciku i znajduje wszystko, adres: Rue de la Vierge Noire, 2-4, 1000 Bruxelles.

To niedaleko stacji metra Bourse, a tutaj ich strona internetowa. http://www.kamyuen.be/about01.htm

Cytat:
Napisane przez asqll Pokaż wiadomość
Ja juz sie troche pogubilam, a co jest nie tak np. z Rogier? Ja tam nie narzekam w Brukseli sa świetne marki od nizszych cenowo Zara, New Look, Promod, Forever 21, Bershka, Pull & Bear, Cool Cat, H&M itd, do najwyższych półek Dolce & Gabbana, Chanel, Versace, Louis Vuitton, Tommy Hilfiger.. praktycznie wszystkie sklepy można znaleźć, uważam że ciuchów znacznie większy wybór niż w Polsce.
Niewiem jak jest w Antwerpii, ale jeżeli jeszcze lepiej, to chyba musi być raj na ziemi ;D
Mnie brakuje jednak kilku sklepow, Top Shop, Simple, Solar (dobra, wiem, ze dwa ostanie, to polskie marki, wiec logiczne, ze tu ich nie ma), Jackpot… Na prawde mam wrazenie, ze w Polsce jest wiekszy wybor, niz tutaj. Z Anglia lub Holandia, nie ma co porownywac. Nigdy tez nie znalazlam niczego ciekawego w SH. Mam wrazenie, ze w Belgii albo ubierasz sie w sieciowkach albo placisz wyjatkowo drogo.

No i jak Asqll, jak Ci sie mieszka w Brukseli? Przyzwyczailas sie juz?