2012-02-20, 23:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Belgia - wystąp !
Cytat:
Napisane przez asqll
|
Ja zazwyczaj buszuje w tym markeciku i znajduje wszystko, adres: Rue de la Vierge Noire, 2-4, 1000 Bruxelles.
To niedaleko stacji metra Bourse, a tutaj ich strona internetowa. http://www.kamyuen.be/about01.htm
Cytat:
Napisane przez asqll
Ja juz sie troche pogubilam, a co jest nie tak np. z Rogier?  Ja tam nie narzekam w Brukseli sa świetne marki od nizszych cenowo Zara, New Look, Promod, Forever 21, Bershka, Pull & Bear, Cool Cat, H&M itd,  do najwyższych półek Dolce & Gabbana, Chanel, Versace, Louis Vuitton, Tommy Hilfiger..  praktycznie wszystkie sklepy można znaleźć, uważam że ciuchów znacznie większy wybór niż w Polsce.
Niewiem jak jest w Antwerpii, ale jeżeli jeszcze lepiej, to chyba musi być raj na ziemi ;D   
|
Mnie brakuje jednak kilku sklepow, Top Shop, Simple, Solar (dobra, wiem, ze dwa ostanie, to polskie marki, wiec logiczne, ze tu ich nie ma ), Jackpot… Na prawde mam wrazenie, ze w Polsce jest wiekszy wybor, niz tutaj. Z Anglia lub Holandia, nie ma co porownywac. Nigdy tez nie znalazlam niczego ciekawego w SH. Mam wrazenie, ze w Belgii albo ubierasz sie w sieciowkach albo placisz wyjatkowo drogo.
No i jak Asqll, jak Ci sie mieszka w Brukseli? Przyzwyczailas sie juz?
|