2006-12-12, 13:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
Napisane przez Milka19
Hehe dobre  Muszę zacząć stosować. Bo zazwyczaj jak coś już kupie to co wejdę do jakiegoś sklepu to widzę fajniesze ciuchy od tych które kupiłam i najgorsze, że tańsze 
|
Właśnie najbardziej boli,że tańsze  
Cytat:
Napisane przez sikoreczka111
no  już wrócilam ... nie było zle  zaliczyć pewnie zaliczylam ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) teraz tylko czekać na dokładne wyniki zostało ..
a co do pogody to niech będzie za tydzień ładnie bo chcę wrócić stopem do domku a jak będzie brzydko to lipka z tego ;/ wiec niech w czwartek będzie ładnie 
|
Ładnie, tzn? Czy może być śnieg?
Cytat:
Napisane przez Milka19
To ja nigdy przy sobie gotówki nie noszę ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Ale niestety nie jest mnie to w stanie przed zakupami powstrzymać, no bo zawsze ta karta kredytowa zostaje 
|
To masz dwa wyjścia:- Kaptur/torebke/czapke na oczy/cokolwiek i nie oglądać się za żadnymi witrynami sklepowymi

- Albo nie nosić przy sobie żadnych kart/pieniędzy, żadnego portfela i nie brać żadnych znajomych którzy by mogli Ci pożyczyć

Tylko w ten sposób możesz się ustrzec przed niepożądanymi zakupami Chyba,że wolisz trenować swoją silną wole
|