2012-02-21, 08:32
|
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez ewalucja
ja moich rzes nie lubiłam  a teraz mi się podobają  wiadomo ze macie odniesienie co do swoich  to efektu nie widzicie az tak  a poza tym to dopiero poczatki
Pilar ja sie jakos nie boje  poza tym karmazynka pisała za duzo ekstraktów wiej jest
Ruda przepraszam no ja nigdy rzesami nie grzeszyłam 
|
No jaaaasne... A moje widziałaś?
Naturalne znaczy nie sztucznymi podrasowane.
Cytat:
Napisane przez sabbatha
ja dzisiaj przeczytałam wyrazy "bez sensu" na gadu, zabrzmiało mi to jak Essence i wyciągnełam Essence Where Is The Party i siedze i zacieszam do paznokci 
|
To może byś nam dała pozacieszać? 
Cytat:
Napisane przez queencarrot
Nigdy na to nie zwróciłam uwagi
|
Prawda... Gupoty gada 
Cytat:
Napisane przez lolli_pop
Nauka wzywa, więc upiekłam ciasteczka. Częstujcie się dziewczyny 
|
Anaaaaanaaaas 
Cytat:
Napisane przez trufle
Om, nom, nom :3
|
Hahahahaha W pierwszym momencie czytam OM.... Om? Mantra? że jak? A potem nomnom.... i zderzyły się kuleczki 
Cytat:
Napisane przez paulownia
Aaaa! Dlaczego ja nie mam zadnego lakieru  siedze, ogladam wasze zdjecia i ssie mnie chcica  odliczam dni do wyplaty - 29 lutego powinna byc kasa na koncie, nie wytrzymam i sobie cos kupie.
Opilowalam pazurki, polozylam sok z cytryny na skorki, poodsuwalam, umylam, nasmarowalam kremem morelowym.
Mania rosnie  .
|
Lakierowa dziewica..... No patrzcie ! 
Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz
Wiesz ja nie umiem szlaczków, wzorków robić.  Może to i lepiej? Natomiast ja się lubuję tylko w ciemnych kolorach na paznokciach: brąz, fiolet, granat.
|
Noooo.... Ruda też kiedyś nie umiała, co prawda nadal twierdzi, że nie umie, ale jej nie wierz to kłamczuszek.
Cytat:
Napisane przez cooone
 Niech mnie ten SP i Essence pocałują w... czubek nosa.
Wchodzę, pytam, babki mina: aleocochodzi? 
Ale przynajmniej kupiłam to co mi potrzebne, a nie to co tanie 
Obraziłam się na Essence, o!
I Evelinka mi bąbluuje 
|
Ja już dawno się na esence obraziłam. Nie lubię gdy kosmetyk ma zmienna jakość- kupuję jedno opakowanie i jest bosko, a kolejne jest do kitu.... 
Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz
^^ to się cieszę.
Ja się nawet nie maluję, ale kto wie może po 30stce zacznę (do której mi już bliżej niż dalej  )
|
O mamuniu... To się tak da??? Ja to juz od niemal 20 lat się maluję....
Ech.... Żeby te Chinki jeszcze tańsze były.....
|
|
|