Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 08:32   #2004
Śniegowa
Oby do wiosny

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VIII + przeogromna dawka plotek!!

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
ja moich rzes nie lubiłam a teraz mi się podobają wiadomo ze macie odniesienie co do swoich to efektu nie widzicie az tak a poza tym to dopiero poczatki

Pilar ja sie jakos nie boje poza tym karmazynka pisała za duzo ekstraktów wiej jest

Ruda przepraszam no ja nigdy rzesami nie grzeszyłam
No jaaaasne... A moje widziałaś?
Naturalne znaczy nie sztucznymi podrasowane.

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
ja dzisiaj przeczytałam wyrazy "bez sensu" na gadu, zabrzmiało mi to jak Essence i wyciągnełam Essence Where Is The Party i siedze i zacieszam do paznokci
To może byś nam dała pozacieszać?

Cytat:
Napisane przez queencarrot Pokaż wiadomość

Nigdy na to nie zwróciłam uwagi
Prawda... Gupoty gada

Cytat:
Napisane przez lolli_pop Pokaż wiadomość
Nauka wzywa, więc upiekłam ciasteczka. Częstujcie się dziewczyny
Anaaaaanaaaas
Cytat:
Napisane przez trufle Pokaż wiadomość
Om, nom, nom :3
Hahahahaha W pierwszym momencie czytam OM.... Om? Mantra? że jak? A potem nomnom.... i zderzyły się kuleczki

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Aaaa! Dlaczego ja nie mam zadnego lakieru siedze, ogladam wasze zdjecia i ssie mnie chcica odliczam dni do wyplaty - 29 lutego powinna byc kasa na koncie, nie wytrzymam i sobie cos kupie.
Opilowalam pazurki, polozylam sok z cytryny na skorki, poodsuwalam, umylam, nasmarowalam kremem morelowym.
Mania rosnie.
Lakierowa dziewica..... No patrzcie !

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Wiesz ja nie umiem szlaczków, wzorków robić. Może to i lepiej? Natomiast ja się lubuję tylko w ciemnych kolorach na paznokciach: brąz, fiolet, granat.
Noooo.... Ruda też kiedyś nie umiała, co prawda nadal twierdzi, że nie umie, ale jej nie wierz to kłamczuszek.

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Niech mnie ten SP i Essence pocałują w... czubek nosa.
Wchodzę, pytam, babki mina: aleocochodzi?
Ale przynajmniej kupiłam to co mi potrzebne, a nie to co tanie
Obraziłam się na Essence, o!
I Evelinka mi bąbluuje
Ja już dawno się na esence obraziłam. Nie lubię gdy kosmetyk ma zmienna jakość- kupuję jedno opakowanie i jest bosko, a kolejne jest do kitu....

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
^^ to się cieszę.
Ja się nawet nie maluję, ale kto wie może po 30stce zacznę (do której mi już bliżej niż dalej )

O mamuniu... To się tak da??? Ja to juz od niemal 20 lat się maluję....

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Aha i żeby nie sam off top to mam paznokcie... może nie będzie koldry jutro
ChG First Mate + Wibo 143
nie byłabym sobą gdybym coś nie dodała (a tak poważnie to ukryłam drobne - dzisiaj tylko drobne, bąbelki jakie wylazły)

Ech.... Żeby te Chinki jeszcze tańsze były.....
Śniegowa jest offline Zgłoś do moderatora