Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-21, 23:01   #2106
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Na VS możemy wiosną zorganizowac jakies wspólne zamówienie z clearance
o mammoooo zajrzalam na ich strone i najnowsze kolekcje! chce miec po pierwsze - wszystkie stroje! wszystkie! a po drugie, trzecie , czwarte, piate, ect, - takie cycki, tylek, uda, szyje, uszy itd. jak te modelki! aniolki VS sa mega
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja oczywiście podziękowałam, ale babka i tak mi wspomniała, że niedługo będzie super promocja -30% na wszystkie góry od

Zrobię mu i TŻ urodziny dopiero przed świętami Także i tak muszę kupić czapeczki i Piccolo Julian mówi, że chce na urodziny xBoxa, ale nie mam pieniędzy Julek się ucieszy, jak 17 marca wpadniesz w urodzinowym stroju

Cholera, nie ma różowego? Co za oszustwo- ja właśnie chyba na różową bym najbardziej liczyła

Dzisiaj mnie pani pielęgniarka mierzyła i od początku liceum urosłam 2 cm - mam zawrotny wzrost: 162 cm Szał.
1. kiepski z niej sprzedawca, lub Ty jestes bardzo asertywna, ze nie namawiala Ciebie na zakup . W sumie pewnie bylas strasznie marudna, i ta biedna pani pomyslala- jak powiem temu wrednemu dziewyszyskowi ze za jakis czas bedzie promocja, to moze da mi spokoj i przyjdzie tu w innym terminie. Tak, Agnieszka. Niby klub fanow Jezusa, niby zabawa w dom i rodzinę z tandemem pluszakow na parapecie, a takie numery wycinasz polskim handlarzom. shame on you!

2. spoko, wezme serpentyny, kupilam na urodziny motyla macka, ale zdechl i mi zostaly ale bedzie frajda xBox? o matko to strasznie drogi prezent, biblie mu kup

3. nie bylo a moze i jest zestaw z rozem, ale ja chcialam miec JUZ! i nawet nie zapytalam o warianty kolorystyczne

4. możesz nosić szpilki, platformy i mieć hobbita, tudziez krasnala za faceta, jest dobrze mozesz chodzic z Psyhe na zakupy i nie bedziecie razem glupio wygladaly, macie szanse u R. co nie Psyhe, wypowiedz sie, skomentuj moja prowokacje
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
ćwiczenia: 45min cardio + 15minut step.

ja mam ochotę na pizze od tygodnia!! jaką jadłaś i skąd? ja kocham pizze z Da grasso!
1. matko, to lacznie godzina cwiczen! dzis!

2. jadlam margerite, bo TZ tylko taka je, a ja w sumie jem kazdy rodzaj, wiec zawsze jestem elastyczna jesli chodzi o dodatki lub ich brak jedlismy w PH :p tam te pizze sa chyba najbardziej tluste niz gdziekolwiek indziej
da grasso, uwielbiam! a tak strasznie dawno tam nie bylam
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj ROZPUSTA!
I: Bułka z szynką i serem pleśniowym + kapka majonezu
II: Zupa ogórkowa
III: Ciemna duża buła z rodzynkami: pół z Almette, korniszonem i rucolą, pół z szynką i serem pleśniowym
IV: [będzie] ser kminkowy do podgrzania - zjedzony pewnie łyżeczką, a część z kromką chleba
nie rozpusta!
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
To kiedy pizza?! Na dzień kobiet?

Ja uznałam, że nie ma sensu ograniczać go całkowicie, bo wcześniej czy później i tak się na niego rzucę - więc sobie dozuję. Łyżeczka, dwie jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Czasami zastępuję go niemiecką słodką musztardą, ale to KROPLA W MORZU moich majonezowych potrzeb

Młody uczy się tabliczki mnożenia, dawno takich krzyków w domu nie było. Uwielbiam Go!
1. na dzien kobiet
2. ja nie wiem jaka to jest slodka niemiecka musztarda ale wiem co to sarepska
3. wykrzykuje ją ?

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
club
czesc Dżordż

a ja mialam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki mega obiad ze teraz waze tone

rodzice przywiezli z wloch jakis mega super makaron, i przyrzadzili go ze szpinakiem i gorgonzola po prostu CUDO!
i byla jeszcze opcja dla mojej krzywej siostry, ktora nie lubi szpinaku, czyli makaron z sosem bolonskim, aaaaaaaaa! pycha !

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując