Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-22, 13:40   #4472
88natka
Zadomowienie

Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

Jolka, trzeba kazde relacje przesypac przez sitko ludzie maja chocby rozne progi bolowe i to co Ciebie ledwie zaboli innego wrecz zlamie i juz przezywa
Ja nastawiam sie na mega bol podczas i po porodzie, mam nadzieje ze milo sie zaskocze

Juz po wizycie... matko juz wiem dlaczego ich tak rzadko zapraszam te dziecko jest wulkanem energii i w dodatku tak nieusluchane, ze szok Matka moze drzec sie ile wlezie a on i tak swoje ...
jak ona chciala juz isc to poszla szybko jeszcze siku a dzieciak ze on tez chce (w czerwcu skonczy 3 lata) no to posadzila na kibelek (zdjela najpierw pampra bo jeszcze nosi na wszelki wypadek) i potem nie dal sobie nowego pampka zalozyc, caly sie rozebral w salonie i skakal po sofie. Ja tylko siedzialam i patrzylam. Przykrywal sie poduszkami, kocem i niby chcial spac, ale pod kocem bawil sie swoim siusiakiem nie wiedzialam ze 3latkowi zdarza sie juz erekcja byl z tego taki dumny ze szok, a my z jego matka czerwone jak buraki chyba z pol h latal potem goly i nie dal sie ubrac, masakra. A Juleczka biedna chyba sie wystraszyla tych krzykow ich bo spokojnie siedziala w brzuszku dopiero jak poszli to troche pofikala. Modle sie zeby moja corcia byla grzecznym dzieckiem z reszta ja mam inne podejscie do dzieci niz ta kolezanka i napewno nie bedzie dziecko ze mna robilo co bedzie chcialo ...
Ja też się nastawiam na mega ból a będę się cieszyć jak się rozczaruję
a co do dziecka to Ale to wszystko zależy od wychowania dziecka.

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora