2012-02-22, 21:00
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez Gmyrelka
Danio nasz kochany STO LAT !! Rośnij duży i mądry urwisie!! Oczywiście życzę Ci aby Twoi rodzice wzięli się za robotę i sprezentowali Ci rodzeństwo!! (a obiecują od wakacji...)
P0P
mrowak  Ja posukuje dobrego psychologa w Wawie i tez jakoś szału nie ma  U mnie to każdy ręce rozkłada zdziwiony i przerzuca na lekarza innej specjalizacji ...
Megi ja prefiero sobotę  właśnie Ice - może dołączysz do nas??
Ice a tak mnie jedno zastanowiło ... Mała bez problemu zostaje w szpitalu jak Ty wychodzisz? Nie robi scen, problemów, nie płacze?? Ona może się tam bawić czy uwiązana do łóżka jest?? Biedna Lenka
Hmmmm coś miałam jeszcze napisać, ale co
Klęska z sikaniem nr 3, Marcel zlał się z 1000 razy, niania wykończona. Jak poszedł na spacer, to po powrocie pampek suchy, wysadziła Go na nocnik - zrobił dużo, a w domu jak pampka nie ma to sika co minutę ... beznadzieja
Izumi zdrowia dla rodziny!! załamałaś mnie tymi spodniami za 19 zł  Strasznie to smutne. A nie rozważacie przeprowadzki gdzieś do większego miasta?? Ja niani płacę 2000zł ... btw co robicie z Miśkiem jak w pracy jesteście?? Stale wielbię Cię za Twój optymizm  Zaraź mnie nim!! I naucz mądrze gospodarować kasą, bo my mamy sporo więcej a stale nam brakuje
Monka aha!! P0P wkradła się na mój profil 
|
daj mu czas, za tydzień zesika się na podłogę tylko 800 razy i z każdym dniem będzie lepiej 
P0P  
Danio wszystkiego najlepszego
|