2012-02-22, 21:41
|
|
Przyczajenie
|
przyjaciółka poszukiwana ;)
Hej dziewczyny 
Jakiś czas czytam sobie posty na forum, ale dziś coś mnie natchnęło i się zarejestrowałam. Jeśli był podobny wątek to naprawdę bardzo, ale to bardzo was przepraszam! Jak widać po tytule postu: szukam przyjaciółki. Chciałabym poznać jakieś nowe osoby i być może zaprzyjaźnić się z kimś, ale tak na dobre i na złe Jakiś czas temu zostawiła mnie moja przyjaciółka...wolała inne towarzystwo. I co najgorsze wielu znajomych poszło za nią. Jakoś nie umiem się z tym pogodzić, bo przyjaźniłyśmy się od dziecka i byłyśmy jak siostry. A ja naprawdę potrzebuję się z kimś spotkać i porozmawiać dosłownie o wszystkim. Mam jakiś tam znajomych jak każdy, ale potrzebuję kogoś bliskiego. Chciałabym czasem spotkać się na głupie plotki, pożartować z kimś, wyjść na jakąś imprezę.
Może powiem coś o sobie. Mam 22 lata, jestem z Białegostoku. Lubię poznawać ludzi Ogólnie jestem kontaktowa, łatwo się ze mną zakumplować. Można ze mną o wszystkim porozmawiać. Obecnie studiuję, a poza tym interesuję się samochodami i motorami (wiem, wiem męska pasja, ale o gustach się nie dyskutuje ). Swego czasu zajmowałam się robieniem zdjeć i tańcem. Wspieram jakże liczne w naszym kraju grono bezrobotnych . Jeśli chodzi o przyjaciółkę jakiej szukam to nie ważne ile masz lat. To skąd jesteś również jest mi obojętne. Jakby znalazła się jakaś z Bstoku byłoby miło Naprawdę potrzebuję kogoś z kim będę mogła się dzielić swoimi małymi i tymi większymi sekrecikami i która mi będzie mogła powiedzieć o tym co ją cieszy i co ją trapi.
Także jeśli was nie przeraziłam tym wywodem to zapraszam na priv 
Buziaczki!
|