2012-02-22, 23:40
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Napisane przez ilovesleeping
violinka, ale to przecież po operacji jest się obolałą, nic nie można robic, zero wysiłku, to jak to możliwe, żeby rodzice się nie zorientowali?  też bym tak chciała
no i właśnie powiedzcie mi dziewczyny, bo wyobrażam sobie to tak, że przez kilka pierwszych dni to się leży bo jest ogromny ból i nie można się wysilac...po jakim czasie się wstaje z łóżka i np idzie na uczelnię(jak w moim przypadku by wypadało  )?
i przypuścmy, że miałabym operację no hmm np. pod koniec maja... i jak by wyglądały moje wakacje? zależy mi żebym mogła jeździc z moim nad wodę i się opalac...
|
ilovesleeping u mnie niestety nie bylo tak rozowo. Nie mieszkam z rodzicami, na poczatku "wyjechalam" na tydzien, pozniej byly wspolne swieta, chodzilam w workach i udawalam, ze plecy mnie bola, dlatego nie moge dzwigac itp. Najpierw bylo mi bardzo ciezko, mialam momenty zalamania i chcialam powiedziec, bo potrzebowalam wsparcia chocby duchowego, ale ostatecznie nie zlamalam sie i nikt nie wie do dzis, a teraz to juz praktycznie zapomnialam o tym,ze kiedys nie mialam biustu przez pierwszy tydzien pomagala mi czworka przyjaciol, ktorzy przyjezdzali do mnie i podawali mi herbate. Ale po 6 dniach juz wsiadlam do auta, bolalo jak cholera, ale ja twarda babka jestem 
Jezeli bedziesz miala op.pod koniec maja to opalanie musisz sobie odpuscic, ja na solarce nie bylam i na razie nie planuje choc juz 2,5 mca minelo. Jak dla mnie najlepiej robic zima lub jesienia, ale czasem nie ma wyboru
|