2012-02-23, 12:09
|
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Dot.: Nadmierna senność
Wątek dla mnie 
Mam to samo. Nie robiłam żadnych badań, bo lekarz standardowo pewnie powie, że to stres ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
W zeszłym roku pracowałam od lutego do końca kwietnia. Czasem czułam się senna, ale przynajmniej jak wchodziłam do pracy, byłam rozbudzona.
Obecnie pracuję od listopada, a od grudnia mam taki stan. Ciągle chce mi się spać. Pracuję na 3 zmiany, jedna zmiana trwa 4 dni.
Rozumiem, gdybym tylko w domu była senna, ale na mojej zmianie jest ok. 50-60 osób, różne stanowiska pracy (ponad 30 maszyn + pakowania itd), masa ludzi, to ktoś przechodzi, ktoś pogada, a ja nie daję czasem rady nawet porozmawiać 
Od ok. 2 m-cy piję normalną kawę ze śmietanką i nic. Kiedyś nawet cappuccino stawiało mnie na nogi.
Zależnie od zmiany, na rankach wstaję o 4, na nockach przesypiam cały dzień- budzę się tylko do toalety ( nikt mi nie wierzy, że można przespać cały dzień, a jednak. Ja nie wierzę znowu, jak można przed 1-ą nocką w ogóle nie spać, a po nocce spać tylko 5-6 h ) , na drugich zmianach i na wolnym, wstaję regularnie w granicach 8.00 (muszę iść na ogródek dać papugom jeść, bo gdyby nie one, spałabym chyba do 15 ).
Uczę się zaocznie, często przebywam na dworze, więc naprawdę nie wiem skąd taki stan...
|
|
|