2012-02-24, 11:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz.
Cytat:
Napisane przez melleczka
My nie chodzimy bez siebie na imprezy. Ale już się przekonałam, że ludzie dziwnie patrzą jak się o tym dowiadują. My się razem bawimy najlepiej. I nie wyobrażam sobie co miałabym robić całą noc na weselu sama. Ale może dziwna jestem... Uważam, że to właśnie PM powinni uszanować to że masz chłopaka/dziewczynę i zaprosić Cię z osobą towarzyszącą. A wesele to jest dla mnie impreza "parowa" i dla mnie PM, którzy zapraszają osoby będące w związkach lub nawet singli bez osób towarzyszących, wykazują się brakiem szacunku do tych osób. Nie każdy ma ochotę się bawić całą noc sam, albo z prawie obcymi ludźmi. Ja nawet jakbym teraz dostała zaproszenie do najbliższej rodziny ale bez tż, to bym nie poszła. I nie uważam, że to ja zachowałabym się źle, wręcz przeciwnie, dla mnie to oczywiste.
|
a już myślalam, że my dziwolągi jesteśmy i nie chodzimy osobno na imprezy Poza tym co do wesel i wszystkeigo co napisałaś mam identyczne zdanie
|
|
|