Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-24, 14:57   #3695
mww
Zakorzenienie

GG do mww
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Malla, ale że co się nie podoba?

Dziadek w domu trochę odżył, sam chodzi do łazienki, powolutku, o lasce (nie do pomyślenia jeszcze jakiś czas temu, rześka chłopina...). Może nie będzie tak źle.

Dziewczęta, ja nie wiem, czemu się dziwicie. Dzinkolandia gości mnie już od kilku miesięcy, część znajomych nie jest już "nowymi znajomymi", a gdy idę do pubu to zawsze kogoś spotkam To nie jest duże miasto
Poza tym wątek wątpliwościowy przewija się od połowy grudnia, więc już "jakiś czas"

Pozdrawiam wszystkie Starowinki

Z mojej strony to jest radość, a nie zdziwienie Radość, że odważyłaś się na wyjazd i mam nadzieję, ze nie żałujesz tej decyzji ( z tego co piszesz jestem przekonana, że jest ci tam good rzekłabym very good

Dzisiaj Swiatowy Dzień Kota - wszsytkim wątkowym kociarom życzę aby Wasze maleństwa były tak słodkie i ciekawe życia jak kot Filemon (pamiętacie taką bajkę?)

Sephi - leż, bo z zapaleniem płuc to nie przelewki
mww jest offline Zgłoś do moderatora