Witam

Mam do Was drogie Panie małą prośbę ... może wyjaśnię najpierw ...
Rok temu miałam poważny wypadek, operacja kolana itp. no i niestety ale mam jedną nogę krótszą od drugiej. Muszę nosić do jednego buta specjalną wkładkę/koturnę o wysokości 4cm - to jak dla mnie konieczne bo inaczej chodzę "krzywo"
Przez tą wkładkę muszę nosić trochę wyższe buty (nie chodzi o obcas tylko o wysokość buta - np.sięgające nad kostkę) żeby nie było widać tej wkładki- narazie nie było problemu bo jest zima więc kozaki ... wkładki nie było widać/noga nie wypadała mi z buta/nie wystawała kostka.
Teraz zbliża się wiosna/lato i wiadomo, że kozaków nosić już nie będę
PROŚBA: Mogłybyście powklejać jakieś fajne propozycje "wyższych" butów na wiosnę/lato, żebym mogła spokojnie chodzić z tą wkładką i żeby nic nie było widać ??? Trampki odpadają bo z tego co widziałam to są zazwyczaj do takiej wysokości, że jak jest wkładka to kostka mi wystaje znad buta i wychodzą spodnie (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi).
Pozdrawiam
---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------
A dodam jeszcze, że trampki są z materiału i jak wkładam tą wkładkę to się wygina na bok przy chodzeniu - widać ją