Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-25, 09:53   #4792
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Ja mam niedowagę ale jest spoko i wygląd i samopoczucie. Jak ważyłam 45 zgodnie z tym wskaźnikiem to jak kulka wyglądałam
nie chciałam pisać, bo boję się, że mnie ochrzanicie, ale właśnie z niedowagą się najlepiej czułam
Jak wskaźnik mam dobry to właśnie się czuję jak puszek
Najlepiej wyglądam w moim przypadku, jak mam ten górny wskaźnik niedowagi, tuż przed wagą właściwą

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Przede wszystkim trzeba jeść regularnie co 3-3,5 godziny bo jak sa większe odstępy czasu to organizm zaczyna oszczędzać kalorie zamiast je na bieżąco spalać.
Trzeba pić co najmniej 2 litry płynów, najlepiej wody (z tym mam największy problem )
Mięcho wiadomo- nie smażone tylko duszone, albo z patelni teflonowej
Dużo warzyw i białka, a ostrożnie z węglowodanami.
No i moja największa trauma- tylko 1 kawa dziennie dozwolona, bo odwadnia (no oczywiście że oszukuję w tym temacie - ze słodyczy zrezygnowałam- kawy nie oddam )
muszę sobie wodę kupić, bo faktycznie jak piłam, to byłam chudsza
Kurcze z tą kawą to ciężko, bo ja piję 3 po 2 łyżeczki cukru i prędzej ze słodkiego zrezygnuję albo w ogóle z żarcia niż z kawy
a ilość kcal? masz limit, czy chodzi o same zasady, które opisałaś?
Powiem Ci, że mnie bardzo zmotywowałaś tym, że tyle kg zrzuciłaś Tego potrzebowałam

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-25 o 09:55
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora