Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byle jak najdalej stad... czyli wyjazd za granice.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-25, 15:56   #5
jaaap
Raczkowanie

Dot.: Byle jak najdalej stad... czyli wyjazd za granice.

heh a jednak nie o Polsce
Przyjechalam do UK z rodzina gdy mialam 16 lat. Od samego poczatku czulam sie tu nieswojo i po paru latach mimo moich nadziei, ze bedzie lepiej - nic sie nie zmienilo. Nie chodzi o to, ze nie lubie tego kraju, bo widze tak samo plusy jak i minus, jednak czuje, ze to po prostu nie to.
Wpadlam tutaj w depresje z ktora meczylam sie kilka lat, teraz gdy jest troche lepiej chcialabym po prostu zaznac innego zycia.
Nie podalam zbyt wielu szczegolow, dlatego ze sama nie jestem pewna gdzie chce wyjechac. Chyba jedyne co mnie interesuje, to zeby ludzie byli pozytywni Co do branzy w jakiej chcialbym pracowac to moge zaczac nawet od sprzatania, chociaz chcialbym zeby kraj owy dawal mozliwosc rozwoju - w pracy czy edukacji. Tutaj nie zdobylam zbyt wiele doswiadczenia, gdyz caly czas mam problemy ze znalezienim pracy. Nie chcialabym pisac wszystkiego zeby choc troche anonimowa zostac
Wyjazd sama albo z partnerem, zalezy od poziomu uparcia chlopaka
jezyki jakie znam to oczywiscie polski angielski i troche rosyjskiego. Dlatego najlepiej zeby w moim przyszlym miejscu zamieszkania mozna bylo dogadac siee po ang, pozniej wszystkiego mozna sie nauczyc.
jaaap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując