Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-12-14, 10:05   #265
giraffe
Zadomowienie

Dot.: MAŁY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hmm moze trzeba zmierzyc sobie dlugosc pochwy a potem do kazdego nowego faceta wyskakiwac z linijka i mierzyc hhahaha. wyobrazacie sobie? sciagasz gacie facetowi mierzysz mu i mowisz "aha odpowiedni rozmiar mozemy przejsc do rzeczy" hehe

sory tak mi sie zazartowalo

a tak na powaznie jak widac wcale nie jest tak latwo dobrac sie pod tym wzgledem jakby sie wydawalo. moje prawie wszystkie kolezanki twierdza ze boli je od tylu. a co jest najsmieszniejsze ze wiekszosc facetow wlasnie ta pozycje lubi najbardziej
Haha niezły zarcik Działoby sie.

ja tu już wcześniej podawałam taki przyklad, ale go chetnie powtorze (szkoda tylko ze nie ma juz z nami Prezesa). Mojego znajomego kuzynka wyszla za maz, i po pol roku juz brala rozwod
POWOD:
facet mial za dlugiego (ogromnego) i chcial wkladac jej calego na sile (egoista).Wiec ona stwierdzila, ze jak ma zostac rozerwana, to woli sie wczesniej rozwiesc.

I TO JEST DOWOD na to, ze lepiej sie dopasowac (uprawiac sex) przed slubem, bo pozniej mozna pozalowac

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora