Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-25, 18:09   #1120
tapetka22
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie wrocilam z biedroneczki i musze powiedziec, ze mnie zatkalo u mnie pelno slodyczy na wielkanoc
Zajace, jajka, baranki, zajac z Lindta(swoja droga on kosztuje 7,99 i jest maly a w koszu sa miski po 4zl te z Lindta i troche wieksze no ale wiadomo to juz typowo na wielkanoc pewnie pozniej tez je przecenia) sa tez kartofelki marcepanowe, masy makowe z helio, figi suszone, zurawina i borowka z Rolnika, pelno polew do ciast Gellwe. Znowu jest zurawina w czekoladzie slyszalam,ze dobra i tak mnie kusila ale cena troche odstrasza wiec jednak nie wzielam lepiej dla mnie
Jednak nie wytrzymalam i kupilam cos slodkiego ale spokojnie to tylko swieczka wanilia z pomarancza Przynajmniej po tym kg nie przybeda

Ostatnio ogladalam gazetke z Kauflanda i smiac mi sie chcialo bo bylo juz pelno slodyczy na wielkanoc a widze w biedronce to samo

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

No niestety kilka z nas przyznalo sie, ze walczy teraz z nadmiarem kg i mamy swoj wlasny Klub Biedronkowego Odchudzania czyli KBO
Szerokim lukiem omijamy te pysznosci tzn ja sie napatrze i to musi mi wystarczyc Na szczescie w biedronie sa tez rzeczy mniej kaloryczne wiec mamy po co tam chodzic

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Juz nam kolezanka dala cynk, ze te pierogi beda z Virtu na szczescie dla mnie bo one sa pyszne
Te mrozone byly fuj
w lidlu też już są zające