Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-25, 18:21   #2169
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
To my wypijemy same za Twoje zdrowie

Dziewczyny, (jak na wątek o odchudzaniu przystało) macie zamiar kiedyś chrzcić dzieci? Bo ja np. uważam, że Kościół to złodziejska i wyrachowana instytucja i ,szczerze powiedziawszy, mam zamiar odciąć się od niej w przyszłości
O Ty bezbożnico!
A tak serio, to nie mam pojęcia- właściwie to mnie specjalnie to nie obchodzi czy zostanie ochrzczone czy nie, śmieszna ceremonia, zresztą tak jak ślub i całe małżeństwo. Nie wiem zresztą na jakim etapie będzie moja wiara i czy w ogóle będę miała dzieci, jestem fanką pani Czubaszek i uważam, że nie każdy dzieci mieć powinien
Aczkolwiek uważam chrzest za najpiękniejszy ze wszystkich sakramentów, jesli np. poznam jakiegoś fajnego księdza który chciałby go udzielić, to czemu nie

Bo wiesz, kościół jedno, wiara drugie. Wielu ludzi po prostu potrzebuje wiary w życiu, to wiele ułatwia. A księża to tylko ludzie, dziwni ale ludzie

Co Cię tak wzięło?