|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez monika01011986
jestem!
Siedziałam u siostry i szwagra do 21! Przyszła jeszcze moja kuzynka z mężem i dwojgiem swoich dzieci i mój kuzyn z żoną i ich córeczką - łącznie było 7 dzieci!!! Jezuuu  gorzej jak w przedszkolu! darli się i wariowali jak banda wariatów!
Zjadłam 2 kawałki ciasta krówki i wypiłam cappucino  potem jeszcze siostra obiad zrobiła - pieczone ziemniaki z kurczakiem, więc też trochę zjadłam
Fajnie było, naśmiałam się z dziewuchami z ich facetów bo Ci sobie popili i takie głupoty gadali że szok.
Starszy synek poszedł na noc do babci (tym razem teściowej mojej) a ja z młodszym synkiem wróciliśmy do domu. Wykapałam go, zrobiłam kolację i właśnie zasypia  Ja to też taka zmęczona jestem, że chyba zaraz pójdę spać.... musze się wykąpać tylko i spadam do wyrka. Muszę odespać wczorajsza nockę....
Ale jeszcze chwile popiszę z Wami
W ogóle to u mnie wieje i deszcz leje!!!!!!!!!! Ale zimno nie jest 
|
Oj jak się napiją faceci to koniec mój to jak wypije za dużo to jak chce przeklnąć to ucina litery i wychodzi np 'uwa' Chociaż na co dzień w ogóle nie przeklina ale jak wypije i coś go zdenerwuje to tak mi się śmiać chce z niego bo myśli że jest cwaniak 
Ooo to synek szybko dziś poległ hehe musiał się wymęczyć z innymi dzieciakami 
U mnie też już pada