Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-25, 23:22   #4870
Caroline_88
Zadomowienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Kelpie, kolejny klub to była tylko formalność. Wcześniejsza założycielka tupnęła nóżką i tamten skasowała więc z urzędu przyjęte były osoby stamtąd

To dobrze, że wszystko ok, ale migreny są niepokojące

[COLOR="DarkSlateGray"]Przy obecności co niektórych nie dawało się tam pisać dlatego nic się tam nie dzieje.

Idziemy na Euro, mecz otwarcia

Nie mam ekspresu ale to będzie kolejny mój cel po Tangle Teezer - chcę kupić dla siebie i chrześnicy (tylko muszę uzbierać bo to sporo kasy )

Tego jeszcze nie widziałam
Amen

Ty niedobra Ty

Odpoczywaj ile się da

I cieszę się z Tobą na konferencję Mam nadzieję, że kiedyś usłyszę o światowej sławy specjalistce
Kto zakłada teraz???

Też uwielbiam "Przepis" Beatka będzie miała deprechę poporodową

Dziękować

Nie tylko Ty. Jeśli już biorę kąpiel (choć nie przepadam) to w taki właśnie sposób

Nie zacytowało mi do końca

Kobieta, ja jestem fanką swoich dwóch klubów Legiuni i Chelsea, ligi polskiej raczej nie oglądam, patrzę w tabelę, jeśli już to Legię Ale lubię. I jak rasowa baba mam też swoje ciacha

I Biała Łąka to to o czym pomyślałaś

P.S. widzę, że w klubie już prawie porządek Nie wiem, ja jestem niezdrowa

Otworzyłam Desperadosa i zaszyłam się w sypialni z książką. Skończyłam "Mężczyzn", zaczęłam część kolejną. I chyba zaraz wrócę do czytania W międzyczasie godzinkę drzemki pyknęłam. Ale tęskniłam za taką sobotą

Punto mialam ta cudna szczotke i wyladowala w smietniku na poczatku nawet nawet cos tam bylo widac roznice ale pozniej nie moglam w ogole wlosow rozczesac i bardiej mi wyrywala niz rozczesywala, ale wiaodmo na kazdego inaczej 'dziala'

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora