Wątek
:
* Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-02-25, 23:26
#
2707
monka23
Zakorzenienie
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Sniezynka moj tz ma zawsze wielki leb
a ze on ma wielki leb to i dzieci maja tez
wiec sobie wyobraz jak to rodzisz hehehe Ja jemala rodzilam przy 7 cm rozwarcia i mnie cieli bo musieli go wyciagnac szybko. Moj tz waxzy 100 kg takze mi sie wydaje ze oke, nie gruby ale taki masywny .
Walki ksw - mma , polacy bija sie z innymi
Co do pudru z chanelle to mi pasuje nie wiem czy zostawia slady na ubraniach bo nie mam takich ubrac zeby je brudzil, kolo twarzy. Mi sie wydaje ze wiekszosc zostawia
. Sproboje ten o ktorym pisalas co ci Doridee wyslala, jaki to byl nazwa i rodzaj - napisz
Moj kartal sie obudzil z placzem ze sie przewrocil i ryczal cos mu sie przysnilo, teraz sszedl ide go polozyc
Doridee?
---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------
kuzwa wino wylalam, i jedna lampka do zyda poszla
ehhh .
Sniezynka jestesmy, ja bylam kartala polozyc bo plakal musialam go uspokojic
.
Doridee oka zara sprawdze i ci wysle . Ja mojemu mowie zeby wycieral sie tymi mokrymi chusteczkami bo jak papier zwykly uzywa to nie wytrze sie do konca
.
Pytalam o owoce wczesniej , jedza wasze? ja mojemu daje na lunch do szkoly zawsze i ma jesc jak nie zje to potem nie moze nic slodkiego zjesc. Ile wasze jedza slodkiego? czesto? codziennie? raz na tydzien? kiedy chca? u mnie stanowczo za duzo
Sniezynka ile ty mas zkobieto prac
monka23
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do monka23
Znajdź więcej postów monka23