Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-26, 00:29   #327
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Może z czasem nabierzesz chęci skoro masz męża to i dzidziuś by sie przydał nie? mąz na pewno by chciał miec potomka
Poczekaj aż mąż zrobi doktorat i będzie miał stałą pracę, Ty też sobie coś poszukaj wtedy żeby iść na zwolnienie lekarskie i mieć kasiorę za siedzenie w domu
Pewnie tak uczynię
Nie, no ja chcę mieć KIEDYŚ dzieci tylko czasem jak czytam i widzę jakie dzieci są niesforne i rozwydrzone to się zastanawiam czy mam w sobie tyle cierpliwości by trzymać nerwy na wodzy i nie zrobić im krzywdy

Cytat:
No widząc Twój tasaczek i pałkę to juz nabieram
hehe i bardzo dobrze

Cytat:
ulalala! No to się dużo narobiłaś nie dziwię się że zmęczona - pewnie od tego nudzenia się
A ćwiczyłaś coś???????????????????? oprócz porannego joggingu?
pewnie tak aaaa, jeszcze się dzisiaj wykąpałam w soli z Morza Martwego z płynnym złotem

w weekendy zazwyczaj robię sobie wolne od ćwiczeń, by dać mięśniom odpoczynek, ale dzisiaj z braku zajęć zrobiłam 100 brzuszków i po 50 powtórzeń nożyc pionowych i poziomych niby niewiele, ale zawsze coś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora