2006-12-14, 15:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007
Witajcie przyszłe Mamy
O tym, że jestem w ciąży wiedziałam od samego początku. Jakoś się tak dziwnie czułam i na dodatek ta biała wydzielina w duzzzych ilościach . Ale jakoś sama w to nie wierzyłam, bo jesteśmy niecałe 3 miesiące po ślubie i nie liczyłam, że tak szybko nam się uda. Więc szaleliśmy sobie w najlepsze, bo przecież niemożliwe ze tym razem... a jednak nie ma rzeczy niemożliwych Jak mi się okres zaczął spóżniać zrobiłam test no i sama nie mogłam uwierzyć. A Dzidziusia zrobiliśmy sobie dokładnie na zakończenie Naszego miesiąca miodowego . POtem poszliśmy do lekarza na pierwsze podglądanko neszego Bąbelka. Obecnie jesteśmy w 8 tc ciąży. Rodzice jeszcze ne wiedzą, trzymamy niespodziankę na wigilię, a jest to strasznie trudne bo się tak cieszymy, że moglibyśmy wszytskim wszytsko wyśpiewać. Na razie tylko moja siostra( i jej koleżanka bo też musiała się komuś pochwalić), siostra Męża i jedna koleżanka wiedzą... Aha to będzie pierwszy wnuk lub wnuczka zarówno dla moich rodziców jak i mojego TZ, więc myślę, że prezent na święta będzie wymarzony
Na razie zdrowo się odzywiamy, dużo odpoczywamy, bo teraz mało zajęć na studiach i ogólnie bardzo dbamy o siebie...
Pozdrawiamy gorąco
|