Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...bo zostały dwa miesiące do matury!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-26, 16:57   #80
kolorowatecza
Zakorzenienie

Dot.: ...bo zostały dwa miesiące do matury!

Cytat:
Napisane przez willy_nilly Pokaż wiadomość
I tylko po to pisałam o tym, żeby nie określać wtedy epoki, bo to czasami bardziej Wam szkodzi aniżeli pomaga. Chciałam pomóc, a spotkałam się od razu z wielkim atakiem na mnie, że jak ja śmiem w ogóle się wypowiadać na ten temat, skoro nic nie wiem.

Chciałam Wam po prostu pokazać, że wcale nie opłaca się czasami na siłę udowaniać CKE, że znacie cechy charakterystyczne epoki i jesteście takie och i ach, bo czasami obraca się to przeciwko Wam. Ale większość z Was tutaj oczywiście jest taka hej do przodu, najmądrzejsze maturzystki świata.

Słusznie zauważyłyście, że to wątek dla maturzystek, ale chciałam pomóc, zdając sobie sprawę, że akurat z polskiego jestem niezła i mogę Wam udzielić kilku rad. Ale tutaj jak głową w mur. Dlatego się stąd wyprowadzam. Dziękuję bardzo i powodzenia na maturze.
Najmądrzejsze na świecie maturzystki - ba! nawet te, które humanistkami nie są - potrafią czytać i wiedzą, że postów się nie edytuje, a przede wszystkim NIE USUWA! Ale widać, że te, które się chwalą własnymi umiejętnościami regulaminu czytać nie potrafią
Zgłosiłam za niszczenie treści forum.

prawniczka - Nie ma co się przejmować Ja przez ostatni miesiąc bez mała zjadałam dziennie po 5000 - 7000 kalorii... Mam zły czas i zajadam. No i niestety to widać, dlatego teraz się pilnuje

cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze!

Edytowane przez kolorowatecza
Czas edycji: 2012-02-26 o 16:59
kolorowatecza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując