2006-12-14, 17:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: do dziewczyn cwiczacych z Tamilee Webb
Cytat:
Napisane przez shangri_la
Witam, od okolo 2 tygodni cwicze posladki z Tamilee Webb i mam kilka watpliwosci odnosnie tych cwiczen, moze ktos mi pomoze w wyjasnieniu  . Po pierwsze, Tamilee wciaz powtarza, zeby cwiczyc, wypychac z piety, jak to kurcze zrobic? Ja cwicze "normalnie" no i przyznam, ze juz dosyc uwidocznily mi sie miesnie czworoglowe ud, natomiast co do posladkow to ich tak nie czuje. Czy robie cos zle? Po drugie, cwicze tylko pierwsza serie, co drugi dzien (nie mam sily na wiecej), czy to wystarczy, zeby uzyskac efekty w postaci jedrnych, podniesionych posladkow  . I po trzecie, cwiczycie z hantelkami czy bez? Bede wdzieczna za pomoc, przejrzalam watki na ten temat ale niestety nie znalazlam odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam
|
ja uwielbiam cwiczenia z Tamille i cwicze z nia juz ponad rok.
co do pierwszego pytania,to nie chodzi o wypychanie piet,tylko o przenoszenie ciezaru ciala podczas cwiczen na piety,zamiast opierania go na palcach.zobaczysz,ze wtedy poczujesz,ze posladki pracuja 
na poczatku tez cwiczylam pierwsza serie,ale codziennie i uwazam,ze co drugi dzien to i tak jest bardzo dobrze,bo te cwiczenia naprawde daja sie we znaki
no i cwicze roznie,z hantelkami i bez.zaczynalam bez,ale potem juz moje miesnie sie do tego wysilku bardzo przyzywczaily i dlatego dodalam sobie obciazenie w postaci 1,5 kg ciezarkow.
ja naprawde uwielbiam te cwiczenia i wierz mi,ze zobaczysz,ze przynosza one bardzo fajne efekty
|