2012-02-26, 22:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ,,Grycanki''nowe gwiazdy??? Celebrytki?
Cytat:
Napisane przez zbecka
lele mam tak samo. Stwierdziłam, że nie bedę już jeść lodów, żeby w przyszłości nie wyglądać jak te panie.
.
|
Cytat:
Napisane przez drabineczka
Acha i co powiem, pracowałam w kawiarni Grycan - powiem tak, było bardzo sympatycznie. Kładziono nam do głów że to kawiarnia rodzinna, wisiały fajne zdjęcia na ścianach, że naszym targetem  są osoby starsze i dzieci, że łączy pokolenia, że ma być miło i wesoło a teraz zjawia się ktoś taki i ludzie gdy słyszą "Grycan" już nie wyobrażają sobie roześmianych dzieci z lodami albo dziadka założyciela, tylko jakieś pstrokate celebrytki. To spory cios w wizerunek firmy 
|
marketingowy strzał w stopę, bo jak widzę, po powyższych postach, nie tylko my z Tż zaprzestaliśmy kupowania ich lodów, ale i więcej osób
Cytat:
Napisane przez cava
Uważam że firma Grycan, robi najlepsze lody na świecie. Hagendaz im do pięt IMO nie dorasta.
Ale jak panie Grycan pojawiły się w mediach... też przestałam jeść lody.
|
Dokładnie tak. I to nie jest bojkot czegoś, tylko brak chęci.
Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s
Zdecydowanie uważam, że te trzy panię robią antyreklamę sieci. Może to i dobrze, bo ostatnio uzależniłam się od ich sorbetów (grejpfrutowy  om nom nom nom).
|
hmm, sorbeciki! Mmm. Ja lody uwielbiam, ale staram się robić sama. Wiem co jem i mają o wiele mniej cukru.
Cytat:
Napisane przez jyyli
Zresztą ja wolałabym, żeby taka figura była promowana niż promowanie anoreksji (nikt mi nie wmówi, że Anja Rubik jest tylko szczupła. Widziałam jej zdjęcia, kiedy była duuuuużo grubsza niż teraz i już wtedy była bardzo szczupła). Chociaż żadna skrajność nie jest dobra 
|
Anja Rubik mnie też nie przekonuje. No ale jak sama piszesz, to jest ze skrajoności w skrajność.
|
|
|