Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Napisane przez kamilon
Heroine , Ty nie potrzebujesz zadnych tabsow, Ty masz banie bez nich 
|
  dzięki 
No właśnie Moooooonia!!! Haloooo 
Oooo, jest i wilk 
Cytat:
Napisane przez monika01011986
Jezu Chryste ile wy piszecie!!!!!!!!!!!!!!!!! W życiu Was nie nadrobię!!!
Ja nie miałam czasu z Wami popisać bo synek dostał takiej gorączki że chciałam już pogotowie wzywać..... Miał 40 stopni i tak majaczył, że aż się przestraszyłam! Krzyczał, że chce do domu, że nie chce się bić, że nie będzie schodził po żadnej drabinie  machał rękoma na wszystkie strony i płakał! oczy miał otwarte więc nie śnił. Aż po moją mame zadzwoniłam żeby przyszła! Dałam mu czopka i zrobiłam zimny okład na głowę. Po paru minutach gorączka spadła ale w sumie tylko do 38 stopni... Najważniejsze, że juz nie majaczy i rozmawia normalnie. Jutro do lekarza pojedziemy jak nie przejdzie mu.
Mąż mi zdjęcia przesłał. ALe oczywiści zamiast zrobić plac zabaw dla dzieci to zrobił samą wodę i kawałek plaży
No ale przynajmniej nowe zdjęcia na mieście porobił to Wam pokażę gdzie będę mieszkała..
|
O kurde... aż tak źle? nawet jak mu się trochę poprawi, to myślę, że do lekarza warto się udać zawsze to inaczej spojrzy fachowym okiem i powie co dalej musiałaś się nieźle wystraszyć 
No to Cię mąż nie zrozumiał ale dawaj i takie zdjęcia
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|