Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zatrzymanie tycia po anoreksji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-27, 09:55   #1
nikol12
Rozeznanie

zatrzymanie tycia po anoreksji

Mam już wagę w normie, a nadal tyję jem normalnie i dużo się ruszam. bardzo mnie to martwi, bo chcę trzymać wagę a nie tyć. Mam głupie myśli i mam ochotę zacząć się głodzić jak zatrzymać tycie ?
moje jadłospisy wyglądają mniej więcej tak :

1.
śniadanie : salaterka płatków : kukurydzianych, owsianych i otrąb z mlekiem , jabłko, grubaśna kromka razowca ( z 1cm miała jak nic) z serkiem topionym
II śniadanie : 2 kromki razowca / 1 z szynką i ketchupem, 2 z serkiem kanapkowym/, jabłko, kubek cappucino
Obiad : pałka z królika, 3 ziemniaki, pół talerz surówki
Podwieczorek : planuję kubek budyniu śmietankowego z malinami ze słoiczka
Kolacja : będzie 100g twarogu z jog.nat. i przyprawami, miseczka zupy ogórkowej z grzankami z kromki razowca

Mało ruchu = 1h hula hop, spacer z psem jakby co

2.
śniadanie : micha owsianki z otrębami na mleku z jabłkiem i cynamonem
Trening : 1h hula hop, 15-20 ? minut joggingu, dywanówki ( takie z gazety Bravo Girl z akcji 100 dni do bikini )
II śniadanie : 2 kromki razowca / 1 z serkiem topionym , 2 z serkiem kanapkowym/, miseczka surówki z marchwii, kapusty i selera- z oliwą, jabłko
Obiad ( a raczej nie obiad) : panceksy z otrębami i z danio xxl czekoladowym i kubasem cappucucino
Podwieczorek : wafel ryżowy z serkiem wiejskim i dżemem, jabłko, marchew
40 min spaceru z psem
Kolacja : planuję twaróg z jogurtem nat.- 180g ( 100g jakby co ) i przyprawami, 2 kromki razowca( w tym jedna z masłem)
może znowu pokręcę z 1/2h hula hop
3
.
śniadanie : 2 kromki razowca z masłem/1 z szynką, żółtym serem i ketchupem, 2 z serkiem topionym i sałatą, pomidorem/, jabłko, jogurt z ziarnami
II śniadanie ( a raczej taka przekąska) : kubek cappucino, 4 ciastka ( takie maślane z marmoladą ), 4 wafelki familijne, jabłko
20min biegania + rozciąganie
po : jabłko ( nie wiedziałam co zjeść.... )
Obiad : brązowy ryż z potrawką z kurczaka ( spora porcja )
Podwieczorek: serek wiejski z jabłkiem, cynamonem, garść suszonych śliwek
1h hula - hop
Kolacja : 2 kromki razowca z serkiem kanapkowym , marchewka do pochrupania, kubek ciepłego mleka z cynamonem
dywanówki
4.
śniadanie: 5 łyżek pł.owsianych, szklanka mleka, jabłko, pomarańcza, 2 łyżki wiórek kokosowych, łyżka orzechów laskowych
II śniadanie: pomarańcza, jogurt owocowy - Bakoma Polskie Smaki truskawkowy, marchewka i jabłko
Obiad: talerz zupy ogórkowej, kromka razowca
Deser : cappucino, miiiini jabłko, pierniczek ,,by me"
Podwieczorek: 20 paluszków ( wiem....)
Kolacja: 2 kromki razowca z serkiem kanapkowym i pl. szynki dziadkowej, kawa z mlekiem
Teraz wcinam : 2 pl. surowego ananasa i 2 marchew
5.
: pół kostki twarogu z jog.nat. - 180g, 3 łyżki owsianych, jabłko, garść fitnesów, szkl. soku pomidorowego
II Szkola : 1 przerwa - 2 kromki razowca z polędwicą
2 przerwa - jabłko i kromka razowca z polędwicą i pomidorem ( wiem...znowu...)
III: talerz zupy fasolowej, 7 pierogów z serem i posypane łyżeczką cukru
jabłko
IV : 4 kostki gorzkiej czekolady, 2 biszkopty, pomarańcza
V : serek wiejski 150g z marchewką, kromka razowca
Potem : jabłko i marchewka
nikol12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując