Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-27, 10:47   #855
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Niech czas do ślubów szybko leci nam, by móc powiedzieć "męża mam" PM2013. Cz.

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
to nie wina kobiety kochana. To niestety wina terminala. Czasem się tak dzieje, że mimo błędu transakcji transakcja przejdzie (dzieje się w sumie tak bardzo rzadko ale dzieje). Idź do banku i zgłoś to. Bank ma na tą czynność (mimo braku zgłoszenia chyba miesiąc), ale warto ich o tym poinformować

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

sklep nie ma nic do tego. Bo to nie w sklepie kasa została. Takie sprawy załatwia bank z firmą od terminali bodajże.
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
nie zwrócą w sklepie

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

my z TŻ-tem mieliśmy 2 razy taką sytuację. Raz ja jak kupiłam koszulę w sklepie, ale po tygodniu kasa sama mi została zwrócona na konto . TŻ z kolei musiał powędrować do banku i zgłosić
u nas zawsze klienci do nas przychodzą i to mu kontaktujemy się z bankiem ale i tak najczęściej jest tak, że zwracamy gotówkę a nie przelewamy z powrotem na konto klienta

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora