Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-27, 11:36   #4071
weegirl
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczanie włosów

Cytat:
Napisane przez defuckto Pokaż wiadomość
Dziewczyny! nie wiem czy czytacie blog AzjatyckiCukier ale dziewczyna to Polka mieszkająca w Singapurze i opisuje tamtejsze kosmetyki. Ostatnio testowała na sobie wcierkę kaminomoto i w dwa tygodnie jej włosy urosły o 2 cm :O
ja jestem w szoku :O chyba się skuszę jeśli uda mi się zaoszczędzić w tym miesiącu. na ebayu wcierka z wysyłką kosztuje jakieś 100zł ale kurczę zobaczcie same:
http:// azjatyckicukier.blogspot. com/2012/02/zapuszczanie-wosow-po-nieudanym-cieciu. html (dwie spacje)

dorzucam skład wcierki:
Skład: Alcohol Denat., Water, Rosemary Extract, Capsicum Frutescens, Glycerine, Menthol, Sophora Radix (Kujin-Extract), Allantoin, Panthenol, Pyridoxine HCl, Isodonis Japonicus (Enmeiso-Extract), Glycyrrhetinic Acid (Kanzo-Extract), Hinokitiol (Hinoki-Extract), Neo-Takanal, Fragrances.
Przypomniało mi się, jak był kiedyś szał na Kamiwazę, inną japońską wcierkę. I ona też wtedy koło 100 zł kosztowała. A teraz za mniej niż pół ceny można ją kupić w aptekach

To zwykła wcierka- może coś zdziałać, ale nie musi. Równie dobrze, można kupić Jantara, Seboradin, Neril czy Rzepę.
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora